perjantai 22. lokakuuta 2010

Valmistautumista juhliin!

Tervehdys kaikille!

Kuten ehkä tiedättekin sunnuntaina Club Penguin täyttää viisi vuotta! Ja ensi viikolla on Halloween! Viisivuotis juhla on yhden päivän mittainen juhla mutta Halloween pidempi. Kohta kolme vuotisen Club Penguin taipaleen aikana on minulle kertynyt tavara jos toinenkin. Siispä katson laajasta asuvalikoimastani parhat asut ja näytän ne teille!

Ja tässä tulos, Halloween asut ylhäällä, ja Club Penguinin viisivuottis asut alhaalla.

Ylärivillä Kurpitsa pingu, Merten kauhu pinkki pupu, Merestä noussut hirviö pingviini, Jokin ilkeä ukkeli ja Sininen hattaran syöjä.

Alhaalla on sitten synttäri muotia. En keksinyt tuohon muuta mutta toivottavasti pidätte :D

Tein pienen tiedustelu retken pikku kirjastoomme. Halusin katsoa aikaisemmista juhlista olevaa tietoa. Sitä ei ollut ensimmäisestä Halloween juhlasta edes nimeksi joten siirryin toiseen. Toiselta vuodelta löytyi kaksi pientä kuvaa, näette ne lopussa. Kun kolmas kirja osui käteení suorastaan säpsähdin. Halloweenistä ja kaksi vuotis juhlasta oli aukeaman juttu, sen saatte käydä itse vilkaisemassa. Neljäs vuosikirja herätti muistoja. Eksyin tahtomattanikin Dojosta kertoville sivuille *Niisk*, mutta asiaan. Tässäkin kirjassa oli mukavasti asiaa mutta en viitsinyt sitäkään alkaa valokuvaamaan teille joten saatte käydä senkin itse lukemassa.


Tässä kaikki tällä kertaa,
Farn









8 kommenttia:

  1. kerkesin jo odottaa tätä :)

    T:Agentti050

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Onko club penguen ilmasta?!! Mee jooko mun blogin lukjaksi!

    VastaaPoista
  3. mberii tai joMussukki club penguin on täysin ilmaista ellei osta metain muuta sälää mutta niitä EI OLE PAKKO OSTAA eli on ilmaista joten kannattaa liittyä!

    T:Agentti050

    VastaaPoista
  4. oho miten mun kommentti on tommonen vaikka kirjotin kaikki normisti no kuitenki club penguin on täysin ilmaista!

    VastaaPoista
  5. millo oikeen tulee uus kirjotus?


    T:Agentti050

    VastaaPoista
  6. hä tuleeks sitä ei oo kuulunu nimittäin aikoihin :(
    T:Aksu

    VastaaPoista
  7. millon kirjotant uuen tekstin

    T:more of more

    VastaaPoista
  8. ja mussukki club penguin on ilmanen paitsi jos hankit jäsenyyden suoraan netistä tai lähimmästä Gamestop kaupasta jolloin voit ostaa vaatteita huonekaluja pukea pingviinin muokata iglua ja mennä jäsen huoneisiin

    VastaaPoista