keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Postimerkit?

Hei kaikki!

Olisin kirjoittanut jo eilen, mutta halusin ensin tutustua asiaan josta tänään kirjoitan. Eli Club Penguiniin on tullut öö... postimerkkejä. Sitä stamp ymmärtääkseni tarkoittaa. En nyt viitsi niistä sen kummemmin tänne laittaa niistä mutta yhden esimerkiksi saa kun Ice Begillä on 30 pingviiniä poraamassa. Katsotaan jos huomiseksi jaksaisin laittaa niistä kunnolla juttua.

Paaton

6 kommenttia:

  1. mä oon keräänny jotain 20 merkkiä ja niitä saa esim surffaus pelistä sitä pelataan kun heiluttaa hiirtä ylös alas ja tekee näppäimillä temppuja =)

    ja niitä saa myös kun on ollut esim 185 vai oliko se 180?? no kuitenkin niitä saa siitä ja menkäähän nytten keräämään niitä merkkejä ;)

    kuumin terveisin:Agentti050

    VastaaPoista
  2. sori tosta 180 kun on ollut niin monta PÄIVÄÄ club penguinissa ni saa merkin ;)

    T:Agentti050

    VastaaPoista
  3. hei tuli vaan mieleen että jos joskus ostatte mitään club penguin leluja niin siinä mukana tulee koodi mistä voi ottaa jostai kirjasta semmosen tavaran mä pistän tohon ne linkit missä on ne kirjat ja lelut tossa on kirjat http://www.clubpenguin.com/toys/treasurebooks/unlock_catalog.htm ja tossa lelut http://www.disneystore.co.uk/club-penguin/toys/c/304201/?Dr=&Dn=

    VastaaPoista
  4. Ja hei miten teit sen fish jutun saako kopsata!?

    VastaaPoista
  5. millonkas tulee uus kirjotus taas?

    terkuittain:Agentti050

    ps siellä käynnisty tänään juhla mistä saa karva-hatun = )

    VastaaPoista
  6. Kun koulu alkaa, nyt en jaksa

    VastaaPoista